Щойно! Відбувається немислиме – назріває гучний скандал. Зеленський в шоці – будуть виганяти з фракції!

У фракції «Слуга народу» назріває дуже велика розбірка. Давид Арахамія в чаті висунув ультиматум – всі, хто не проголосує за закон про референдум буде виключений з фракції.

Скріном з листування в робочому чаті “Слуг” поділилася “Страна”.

Схоже у фракції “Слуга Народу” розбрід і хитання. Давид Арахамія у внутрішньому чаті попередив якусь «групу» про те, якщо вони будуть саботувати голосування щодо президентського законопроекту про референдум – до всіх хто не проголосував застосують санкції аж до виключення.

«Це вододіл» – грізно написав Арахамія.

“Ось така вона демократія по-українськи. Керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в загальному чаті політсили висунув ультиматум: всі, хто не проголосує за закон про референдум буде виключений з фракції. Таким чином, депутати, які будуть саботувати голосування по президентському законопроекту про референдум будуть виключені “, – коментує скандал тг-канал” Спостерігач “.

Нагадаємо, вчора на засіданні фракції президент Володимир Зеленський попросив представників своєї фракції проголосувати за призначення колишнього менеджера “Нафтогазу” Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики.

При цьому заступник голови фракції Олександр Корнієнко заявив, що голосування за Вітренка може пройти вже 27-29 січня. До слова, це може стати вже другим голосуванням за кандидатуру міністра енергетики.