“Слуги” Авакова влаштували Львівщині перевірку


У головному управлінні міліції Львівщини та Львівському державному університеті внутрішніх справ розпочалася комплексна міністерська перевірка.

Про це повідомили джерела IA ZIK в правоохоронних органах, новину передає Корупція.інфо.

Начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія відмовився прокоментувати факт перевірки у головному управлінні міліції Львівщини.

«Вам що, нема про що більше говорить?!», – сказав Дмитро Загарія у відповідь на запитання журналіста.

За даними головного редактора газети «Ратуша» Миколи Савельєва, у міліції Львівщини розпочалася планова перевірка від МВС, результат якої спрогнозувати важко.

«Це планова перевірка. Вона була запланована ще багато місяців назад. Судячи зі складу комісії, комісія складена зі «злих перевіряльників». Виглядає на те, що планують знайти серйозні порушення, які справді є, або ж їх просто вигадають», – вважає Савельєв.

Екс-заступник голови ЛОДА Олег Рудницький повідомив у Фейсбук, що до Львова приїхала «бригада» у складі понад 20 осіб.

«Офіційно, це ніби планово. Як правило, за результатами таких перевірок приймаються оргштатні зміни. Щось не подобається керівництву МВС у роботі міліції Львівщини та профільного вишу. Звісно, ідеальної роботи правоохоронців не існує, нас чекають реформи, зміни. Можливо, приїхали знімати Дмитра Дмитровича Загарію, він люстрований, був в АТО, попав під обстріл, громада задоволена його роботою. Шукають офіційний привід звільнити з посади, щоб не викликати обурення громадськості?», – коментує ситуацію О.Рудницький.