Терміново! Лаврова опустили, шокуюча ганьба – у Зеленського не стрималися: отримав по повній. Так тримати

Стало відомо, що постійний представник України при Організації Об’єднаних Націй Сергій Кислиця висловив свою думку з приводу виступу міністра закордонних справ Російської Федерація Сергія Лаврова на Генеральній асамблеї ООН, він бажає охочим послухати російського міністра не забувати про “ментальну гігієну в ході та після ознайомлення з цим дурманом”.

“Якби не зашкалювання цинізму і блюзнирства, то було б варто вивчати, розбирати на тези весь цей ворох думок речника Путіна в ООН, але це реально все пластик і треш, якщо дивитися на цей виступ через оптику міжнародного права. Натомість як перелік зон боротьби із Заходом, США, ЄС, демократією і свободою, то тоді дійсно варто послухати… Тільки не забувайте про ментальну гігієну в ході та після ознайомлення з цим дурманом”, – написав Кислиця на своїй сторінці у Facebook.

Що ж до самого виступу у ньому Сергій Лавров активно критикував західні країни за встановлені ними правила в міжнародних відносинах та як результат недотримання міжнародного права. Але Кислиця слушно підмітив що вказуючи на соломинку в чужому оці Росія знову проґавила деревину у власному оскільки їх делегація порушила правила навіть Генасамблеї.

“Чи не найголовніша теза виступу московського міністра Лаврова на ГА: правила – це зло, міжнародне право – це наше все…
Боротьба з «правилами» повторюється у виступі багаторазово …Для наглядноі ілюстрації цього підходу російська делегація наплювала на встановлені Головою Генасамблеї правила щодо кількості членів делегації в залі під час виступу і демонстративно прийшла на засідання «потужною» шісткою. Дивно, що ще не в кашкетах з написом «Спутник V”. А замєстітєлю Лаврова, судячи з усього, облом ще і маску одягнути. Це ж правила, тому пішли вони.”

Та додав:

“Але делегація Палау, яка собі на горе сиділа попереду, у відповідь свої маски щільно тримала …І дійсно, як кажуть, правила не писані… Москві. Ледь не буквально, посилаючись на міжнародне право, свого часу прстпред Москви, Лавров, демонстративно палив папироску, коли на території штаб-квартири почали боротися з курінням.

І що вже говорити про міжнародне право, коли Москва зробила спробу незаконно анексувати Крим, окупувала його, а наразі продовжує збройну агресію на Сході України … Правила – ніщо, міжнародне право – все. …”

Нагадаємо, що до критики ООН вдавався й Володимир Зеленський, який порівняв ООН із супергероєм на пенсії.

“Критика ООН звучить часто, але ми критикуємо себе, адже ООН – це не будівля, а це лідери… Нам з вами, а отже й ООН, потрібно повірити в себе… Сьогодні ООН як супергерой на пенсії, який забув, що він міг зробити. Він вважає себе обузою, слабким, голим та непотрібним дідом, життя якого пройшло марно. А може ООН дещо згадає?”, – зазначив президент.

Та підсумував:

“Тому не може бути банальним або застарілим заклик об’єднуватися заради них. Що скажете, вельмишановні лідери держав та урядів? Давайте покажемо, що ми рішуче налаштовані докласти всіх зусиль, щоб посилити нашу взаємодію. Покажемо і просто зробимо, навіть без резолюцій, без декларацій… як люди, як нації, як об’єднані нації, які зробили свій вибір. Або їх вчинки будуть наповнені змістом, або ці крісла будуть порожніми. Ось вам ціна цього вибору”