“Церемонія була закритою і проходила у замку”: Уся правда про другу дружину Антона Геращенка, яка виявилась буддисткою-еротоманкою

Радник Арсена Авакова своє особисте життя ретельно приховує. З ким зараз живе депутат, розбиралася редакція Корупція.Інфо

Антон Геращенко, який запам'ятався частими коментарями в крупних ЗМІ України, народився в Харкові в 1979 році. У 2000 році він вступив і закінчив Харківський національний університет. Українцям молодий економіст став відомий в 2002 році, коли став депутатом Харківської міськради. Після того, як Аваков стає міністром внутрішніх справ, Геращенко виявляється його помічником. А в 2014 році стає ще й народним депутатом України.

Популярне: "Подайте документи до 30 травня": Одноразова грошова допомога від держави. Усе що потрібно знати, щоб отримати її

Особисте життя депутата оповите таємницями, адже Антон з великим небажанням говорить про сім'ю. Першою дружиною нардепа стала харків'янка Вікторія Грецька-Миргородська. Розлучився з нею Антон в 2010 році. Жінка повернулася до Харкова і вийшла заміж за радника скандального Геннадія Кернеса Станіслава Миргородського. У шлюбі народився син, Віктор. Не дивлячись на те, що хлопчик тепер живе з матір'ю, захоплення у нього батьківські. У соціальних мережах з'являлися фото хлопця, який позував, як і батько з двома пістолетами. На інших знімках хлопчик тримав за вуха вбитого на полюванні зайця.

У 2015 році Інтернет облетіла звістка про те, що у нардепа з'явилася нова пасія Олеся Шамбур. Про жінку вдалося дізнатися кілька цікавих фактів. Народилася Олеся в Маріуполі. Після закінчення навчання, залишилася жити і працювати в Харкові на дуже не звичайній професії. Шамбур займається медіатством. Вона допомагає сторонам в суді вирішити конфлікт «мирним» способом.

Для жінки, також як і для самого Антона шлюб виявився другим за рахунком. Від першого чоловіка у неї залишився син Антон.

Весілля зіграли в кінці 2014 року. Церемонія була таємною і закритою, за словами близького оточення нардепа гуляння пройшли в замку в Житомирі, господинею якого є подруга Геращенко нардеп Ольга Богомолець.

Виявилося, що Шамбур крім своєї незвичайної професії ще й візуальний поет і правопівкульний буддист-еротоман. Таку інформацію вона вказала про себе на популярному літературному сайті «Буквоїд».

У 2016 році у подружжя народилася ще одна дитина. Після чого вони переїхали з квартири на Позняках в новобудову на Печерській. Приблизна ціна елітної квартири, в якій вирішив оселитися радник Авакова більше 270 тисяч доларів.

Зараз Олеся вивчає дипломатію і вже отримала диплом «Європейського Університету Віадріна».

Жінка відкрила свою неурядову організацію під назвою «Злагода». Вона спеціалізується на тому, що проводить тренінги та семінари на тему врегулювання конфліктів.