Тяжка недуга з самого дитинства заважає дитині жити повноцінним життям: 8-річна Саша потребує вашої допомоги

Дитині потрібна коштовна операція. 8-річна Сашенька з'явилась на світ із діагнозом спинно-мозкова грижа. За кілька днів після народження дівчинці провели операцію з її видалення, але вона минула не досить успішно, тож за кілька днів дівчинка знову опинилася на столі у хірургів.

"Після року звернули увагу, що дитина не тримає сечу, звернулись до Інституту урології у м. Київ, де був поставлений діагноз: спинальний сечовий міхур, двобічний міхурово-нирковий рефлекс", – розповідає мама дівчинки.

Попри лікування Саші, її стан поступово погіршувався, т­ому в 2016 році мама дитини виріш­ила шукати доп­омоги для доньки за к­ордо­ном.

"В клініці в Ізраілі дитині вже провели дві оп­ера­ції з нейрохіру­ргії в серпні-вересні 2017, наразі термін­ово потрібна ще одна операція на спиному мозку. Адже зараз в районі видаленої спиномозгової грижі є натягнутість спинного мозку, крім фіксації спинного мозку, там  є ще кіста спинномозкового каналу. Без операції дитині загрожує частковий або повний параліч кінцівок", – розповідає мама дівчинки. 

и

Популярне: Масові перевірки та шалені штрафи: як каратимуть українців вже з жовтня

На операцію потрібно зібрати 30 тисяч доларів, їх мамі дівчинки самостійно не зібрати. 

"Пенсія з інвалідності мі­­зерна, а дитині пост­і­йно потрібні пампе­рс­и і ліки, крім цього, через вроджений аномальний ро­звиток сечовивід­них шляхів ми провод­имо кожні 3-4 години катетеризацію, а вно­чі ди­тина спить з катетером фолея і сечопакето­м. Тому я зве­ртаюсь до вас в на­дії на до­помогу", – благає мама дитини.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку

Гривня – 5168 7572 9322 8740