У ці хвилини! Він зробив це, фатальне рішення – звільнити його! Після скандалу, справа в суді, країна на ногах

Полковник Олександр Криворучко, військовий комісар Чернігівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки оперативного командування “Північ”, звільнений з військової служби в запас. Раніше на домагання з його боку скаржилася його підлегла Ольга Деркач.

Про це йдеться в наказі головнокомандувача Збройних Сил України від 30 січня 2021 року, повідомило оперативне командування “Північ” на сторінці в Facebook.

“Ступінь провини всіх учасників процесу буде встановлена судом”, – повідомили в командуванні. Зазначається, що слідство щодо полковника веде Нацполіція.

Нагадаємо, у січні співробітниця Чернігівського обласного військкомату, підполковник ЗСУ Ольга Деркач повідомила журналістам про домагання з боку свого начальника Криворучка. Про це писало видання “Gorod.cn”.

За її словами, Криворучко ліз до неї цілуватися і намагався помацати за інтимні місця, коли вона заходила до нього в кабінет.

Після розголосу цієї історії в ЗМІ Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак доручив військовій службі правопорядку провести службову перевірку за фактами скарги жінки-військовослужбовця.