У Львові заблокували під’їзди машин до фіксальної служби області

Громадські активісти Львівщини вночі заблокували під'їзди транспорту до головного офісу львівської податкової на вул. Стрийській, 35, передає Корупція.Інфо

За словами активістів, вимоги залишаються такими ж – аби керівника ГУ ДФС Львівщини призначили за підсумками відкритого конкурсу.

Нагадаємо, раніше громадські активісти виступали з вимогою призначити керівника ДФС Львівської області у термін до 18.00 год. 11 червня 2015 року за підсумками відкритого конкурсу, а не кулуарного призначення.

Нагадаємо, кадрова комісія ДФС України підтримала двох кандидатів на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області – Маркіяна Мальского та Михайла Коропецького. Призначити керівника ДФС у Львівській області має керівник ДФС України після погодження голови Львівської ОДА.

Загалом на розгляд кадрової ради було винесено 16 кандидатів на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка, відповідаючи на запитання читачів під час чат-конференції на IA ZIK, повідомив, що планує врешті подати на затвердження до Києва кандидатуру на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області.

У той час у ЗМІ з’явилася інформація, що голова ДФС Роман Насіров попонує поза конкурсом призначити керівником ГУ ДФС у Львівській області Ірину Столярик, яка наразі очолює ГУ ДФС в Івано-Франківській області.