У Львові заборонили салюти і феєрверки

На території Львова заборонили використання та реалізацію феєрверків, салютів, піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки із світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальними ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв.

За відповідну ухвалу сьогодні, 17 грудня, під час сесії проголосували 54 депутати Львівської міськради, повідомляє кореспондент ІА ZIK., передає Корупція.Інфо.

Згідно із документом, суб’єкти підприємницької діяльності всіх форм власності повинні припинити реалізацію у торговельних мережах феєрверків, салютів, піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки із світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальними ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв.

Крім того, у ресторанах під час святкових заходів повинні забезпечити дотримання вимог цієї ухвали та не допустити використання на своїй території салютів, феєрверків і піротехнічних засобів. Районні відділи поліції Львова та патрульні мають посилити контроль та вжити дієвих заходів щодо недопущення реалізації і використання феєрверків, салютів, піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки із світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальними ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв.