У ніч на Великдень чадним газом отруїлися шестеро львів’ян

У суботу, 11 квітня, у Львові отруїлися чадним газом шестеро осіб, з них четверо – неповнолітні. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

11 квітня о 21:20 год. У Львові на пл.Вічевій у квартирі на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку, під час купання, попередньо, отруїлася чадним газом 13-річна дитина. Дитину було госпіталізовано до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні.

Того ж дня о 22:30 на вул.Над Джерелом в особняку, попередньо, отруїлися чадним газом 5 осіб, з них три дитини, яких було доставлено до медичних закладів Львова. Серед постраждалих42-річний чоловік та 40-річна жінка, які були доставлені до Львівської обласної клінічної лікарні та після проходження барокамери від госпіталізації відмовилися. Надихалися чадним газом і троє дітей віком 15, 8 та 2 роки, які були доставлені до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Після проходження барокамери у задовільному стані, за вимогою батьків, діти відпущені додому.

Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до приміщень, у яких сталися отруєння.  Причини обох подій з’ясовуються.