У страшну ДТП потрапили відомі футболісти: лікарі зробили все можливе. В це важко повірити!

Гравці французького футбольного клубу Метц Кевін Н’Дорам і Мануель Кабі потрапили в серйозну аварію.

Інцидент трапився вранці 3 листопада на автомагістралі А4.

За інформацією ЗМІ, причиною ДТП стало перевищення швидкості – Н’Дорам, який знаходився за кермом, розігнав автомобіль до швидкості 180-200 км/год і не впорався з керуванням.

Як повідомляє офіційний сайт Метца, у Н’Дорама не виявлено серйозних ушкоджень і він практично відразу залишив лікарню. Проте гравець перебуває в шоковому стані, через що, отримав кілька днів відпочинку.

У той же час Кабі отримав серйозні травми. 26-річний футболіст був госпіталізований у лікарню Реймса, медики поки не дають прогнозів щодо темпів його відновлення.

У нинішньому сезоні Н’Дорам провів десять матчів у всіх турнірах, на рахунку Кабі три поєдинки.

Раніше повідомлялося, що чемпіон світу в напівсередній вазі за версіями WBC і IBF Еррол Спенс потрапив у страшну аварію.

Непереможний американський боксер їхав з великою швидкістю і не впорався з керуванням свого Ferrari, повідомляє CBS.

Унаслідок аварії Еррола Спенса викинуло з машини, оскільки він був не пристебнутий ременем безпеки. Спортсмена у важкому стані терміново доставили в лікарню з місця події.

Спенс отримав рвані рани обличчя, але уникнув важких травм. За прогнозами лікарів, відомий боєць, який входить до десятки найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії, зможе повністю відновитися.