Важка хвороба повністю змінила його життя: Батьки Дмитрика благають про допомогу, щоб вилікувати сина

Хлопчик народився передчасно, що спричинило діагноз ДЦП. Дмитрик народився на 7 місяці вагітності з вагою 1кг 500гр через резус конфлікту по крові. Батьків попередили, що передчасне народження може спровокувати у хлопчика важкі вади розвитку, тому порадили щоденні реабілітаційні заходи. Та все ж у 1,5 років хлопчику поставили діагноз ДЦП.

"Дізнавшись діагноз ми не опустили руки, а почали ще інтенсивніше займатися. У 1, 6 рочків наш борець почав повзати, в 1,8 – говорити реченнями, в 2,3 – почав робити перші кроки на носочках, на невеликі відстані з підтримкою так як міг впасти", – розповідає мама хлопчика.

Популярне: По-королівськи! Марина Порошенко з доньками вразили неймовірними вишиванками (Фото)

Батьки переконалися, що малюк позитивно реагує на заняття, тож звернулися до професійних клінік.

"Лікарі кажуть, що дитина дуже перспективна і при постійній реабілітації Дмитрик зможе піти з усіма здоровими дітками в перший клас. Зараз він вміє добре говорити, знає букви, розповідає вірші, ось тільки через тонусу в ніжках часто падає, на вулиці ходить тільки за ручку. Неправильна ходьба дає про себе знати. Велике навантаження на хребет, в наслідок чого вже утворився сколіоз. На вереснь запланований повторний курс, але ми не в силах оплатити таку суму за лікування. У сім'ї працює тільки чоловік, а я сиджу вдома по догляду за дитиною. Просимо вас не залишитися байдужими до нашої дитини, так як самостійно ми не маємо можливості впоратися з цим захворюванням", – каже мама хлопчика і просить допомогти.

Реквізити для допомоги:

Карта Приват банка 5168 7573 3507 9275 

Матюшкина Ірина Миколаївна