“Важко передати словами”: Іраклі Макацарія показав наречену. “Кохання на все життя”

Іраклі Макацарія брав участь у проекті “Холостяк”, де шукав собі наречену, але так і не знайшов. Також шоумен прославився у нашій країні участю у “Танцях з зірками”, а тепер він знімається в якості тренера шоу “Зважені і щасливі”. Іраклі активний користувач Instagram, де тішить фанатів новинами свого життя.

Цього разу Іраклі поділився з шанувальниками радісною новиною – його сестра вийшла заміж. Холостяк опублікував серію знімків з весілля найкрасивішої нареченої, на яких можна побачити його велику дружну сім’ю. На торжество Макацарія прибув в ошатному костюмі-трійці з білою сорочкою. Він виголошував тости, танцював з гостями і робив селфі з родичами і молодятами. А у підписі до фото трепетно привітав сестричку з таким важливим днем в її житті.

Нагадаємо, уже не перший місяць в мережі ходять чутки про те, що екс-учасника романтичного шоу «Холостяк» Іраклі Макацарія і тренера нового сезону проекту «Зважені та щасливі», колишню дружину відомого українського боксера В’ячеслава Узелкова, Марину Боржемську пов’язують не тільки дружні, але і романтичні відносини.

Особливо такі розмови почастішали після того, коли пара ефектно з’явилася на червоній доріжці церемонії вручення премії «Золота Дзиґа-2019».