Важлива новина! Прямо з фронту – провали оборону окупантів: відбити території. Україна переможе!

Окупанти вже почали використовувати свої застарілі зразки танків Т-62 як вогневі точки, загарбники готуються до оборони від контратак ЗСУ. Таку думку висловив експерт Defence Express Іван Киричевський в ефірі Еспресо.

На деяких ділянках Запоріжжя росіяни вкопали свої старі танки Т-62. Це, мабуть, перше раціональне рішення: замість того, щоб цей металолом древній посилати в бій, перетворили його на вогневі точки. Такі дії означають, що російські загарбники готуються до затяжної оборони, а також до контрнаступу українського війська, – сказав він.

Киричевський додав, що просування ЗСУ в напрямку контрнаступу є позитивним, проте поки що відстані, на яку вдалось відсунути окупантів замало, аби припинити обстріли по населених пунктах Запоріжжя.

Уже були повідомлення про те, що на Запоріжжі ЗСУ відсунули окупантів на 5 км. Навіть якщо це така відстань, але є факт, що українське військо відсунуло окупантів до кордону, це означає, що план росіян про взяття під контроль Запорізької області розвалюється. Проте, на жаль, 5 км – це наразі мало, щоб артилерія ворога не змогла добивати до населених пунктів Гуляйполе та Оріхове, – зазначив експерт. 

Зазначимо, що у перехопленій розмові рашиста із дружиною, той розповів, що їхній підрозділ несе великі втрати. Крім того, деякі російські загарбники божеволіють на війні. Про це інформує в фейсбуці Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Х… (дуже погано), мінус одинадцять. Нещодавно прилітало по броніку, пробило. Думав, хана вже, осколки в живіт прилетіли. Подивився – нормально, – розповідає російський окупант.

Рашист скаржиться дружині, що на війні у російських солдат вже не витримує психіка: “Пи… (стріляють) без кінця. 152-гі, 202-гі. Можна просто є… на голову (збожеволіти). У пацанів вже дах їде. Трьох на дурку відправили”.