Ви можете допомогти врятувати життя Вірі

Дитина вже рік живе з раком очей, який просто не помічали

Після тривалої високої температури, яку не могли збити кілька днів, одне око Віри почало косити, лікарі прописували чимало варіантів лікувань, але ситуація не покращувалась, поки мама дівчинки не помітила, що оченятко доньки почало виглядати як скляне.

Більше ніж за рік після перших симптомів у дитини окулісти виявили тотальне відшарування сітківки правого ока. Більше ретельні дослідження показали, що у дитини в оці пухлина, як констатували згодом – це двостороння ретинобластома.

«Втрачено рік. Тому ми вирішили не чекати, не брати участь в бюрократичному колесі української медицини і терміново шукати виходи на обстеження і лікування за кордоном. Через соцмережі знайшли батьків, у яких діти з такими ж діагнозами. Завдяки їм знайшли клініку, вийшли на професора, що спеціалізується в цій області. Все питання впирається тільки в гроші – у величезну для нашої сім'ї суму в 1620000 грн», – каже мама Віри.

За термінового лікування дитині можуть врятувати обидва ока, але потрібно поспішати, на збір коштів є лише кілька днів, а сума космічна для звичайної української сім’ї. Вони благають небайдужих людей долучитись до збору коштів.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 4731 2196 0025 8069 Дивєєва Олена

https://www.instagram.com/diveevaelenam/?hl=ru