Військова прокуратура затримала начальника КЕВ Львова на хабарі (ФОТО)

Працівники Військової прокуратури Західного регіону України сьогодні, 16 грудня, близько 16:00 затримали начальника Квартирно-експлуатаційного відділу міста Львова Олексія Крисевича за одержання неправомірної вигоди. Про це повідомили у прес-службі прокуратури, передає Корупція.Інфо.

«Зараз відбувається огляд місця події, слідчі дії. Затримали за частиною 3 ст. 368 ККУ – це одержання неправомірної вигоди поєднане з вимаганням», – розповіла  представник прес-служби військової прокуратури Юлія Галущак.

За її словами, Крисевич вимагав та одержав ₴15 тис. від суб’єкта підприємницької діяльності за підписання актів прийому-передачі квартир для військовослужбовців – учасників  АТО.

Як інформує МВС, Крисевич раніше отримав від підприємця 5 тисяч гривень. Сьогодні ж, під час отримання другої частини встановленої ним суми, його було затримали «на гарячому».

«Аби убезпечити себе та відвести підозри, військовослужбовець призначив зустріч вдень, просто на вулиці, однак приїхав на неї у форменому одязі. У зазначений час чоловіки зустрілись, посадовцю передали решту грошей – 10 тисяч гривень. З портфеля керівника правоохоронці і вилучили заздалегідь помічені гроші», – йдеться у повідомленні МВС.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фотографії, які були зроблені під час затримання Олексія Крисевича.