“Він мені спідничку поправляв” : Наташа Корольова зробила гучну заяву про Зеленського. А кохані не ревнують?

Чоловік російської співачки українського походження Наташі Корольової Сергій Глушко зізнався, що ревнує свою дружину до президента України.

Таке зізнання Глушко зробив у новому випуску шоу “П’ятниця з Регіною”.

Так, на питання ведучої шоу Регіни Тодоренко: “До кого Сергій ревнує найбільше Наталю?”, Глушко написав: “До президента”. На що послідувала здивована реакція і Тодоренко, і самої Корольової.

“Це до якого президента ти мене ревнуєш? Або до цього, який новий в Україні? До Зеленського? Він мені спідничку поправляв”, – відреагувала Наташа Корольова.

До слова, задовго до того як стати президентом Зеленський часто спілкувався з російськими зірками і багато з них виступали у “Кварталі”. Проте після російської агресії на Сході, президент обірвав будь-які зв’язки з артистами з РФ. 

Раніше Корольова звернулася до президента Володимира Зеленського все ж таки пустити її на територію країни.

На сторінці в Instagram вона повідомила, що направила очільнику країни листа і сподівається, що він якось вплине на рішення служби безпеки.

“Я направила листа на ім’я президента України Володимира Зеленського з проханням скасувати цю сфабриковану справу і дозволити мені в’їзд на мою історичну Батьківщину! Тільки він своєю волею може скасувати цей ганебний вирок, розуміючи, як з акторами улюбленого народного серіалу “Свати”, всю абсурдність ситуації і безумство попередньої влади!” – написала Корольова.

Проте в’їзджати в Україну їй так і не дозволили.