“Він втратив нюх!”: Гордон різко відповів Порошенку – буде гучне шоу. Занепад кар’єри Петра Олексійовича

Колишній президент України Петро Порошенко подав до суду на українського журналіста та блогера Дмитра Гордона, який звинуватив його в навмисній здачі Маріуполя гібридній армії РФ.

Про це на своїй сторінці в Facebook 17 червня написав адвокат екс-президента Ілля Новіков.

Позов поданий через слова Гордона, сказаних 7 травня в ефірі популярного політичного ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”.

Журналіст заявив, що Порошенко нібито “домовився” з президентом РФ Володимиром Путіним “здати Маріуполь”, після чого ЗСУ було дано наказ виходити з міста.

І ось український журналіст Дмитро Гордон відреагував на повідомлення про те, що екс-президент Петро Порошенко подав на нього позов до суду. Він обіцяє гучне шоу.

Про позов Гордон висловився в ефірі ток-шоу “Право на владу” 17 червня.

Гордон назвав той день “щасливим” через позов Порошенка. Він запевнив, що “чекав і просив” судового розгляду з екс-президентом. Разом з тим журналіст пригрозив позивачеві важкими наслідками через свій позов.

“Буде таке шоу, що рейтинги зашкалять. Петро Олексійович, на мою думку, втратив нюх … Він повинен був прорахувати ризики”, – заявив Гордон.

Він висловив упевненість, що підсумком цього суду стане “занепад кар’єри” екс-президента.

Пригадав Гордон і гучні “плівки Бігуса” з прослуховуванням лідера “ОПЗЖ” Віктора Медведчука, в яких згадувався Порошенко. Він назвав ситуацію “ганьбою”, а екс-президента разом з Медведчуком і главою РФ Володимиром Путіним – “однією бандою”.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.