“Він вже переніс інсульт”: Благодійний марафон “Подаруй Олесю Життя”. Хорова капела “Дударик”

Хорова капела «Дударик» розпочинає Благодійний марафон «Подаруй Олесю Життя» та закликає усіх небайдужих артистів та музикантів об’єднатись задля порятунку життя 5-річного Олеся Патера, братика одного зі співаків хорової школи. В хлопчика рідкісне захворювання Моя-моя (ураження судин головного мозку) і він вже переніс інсульт. Олесю терміново необхідна операція, вартість якої – 130 000$ !!!

Умови участі у проекті: всі учасники мають 3 дні (!), щоб відзняти відео зі своїм виконанням різдвяної коляди і поширити його у групі проекту у facebook (https://www.facebook.com/groups/35946…). 

Популярне: Вже зовсім скоро! Стали відомі нові деталі розмитнення авто в 2018 році

В коментарях залишаємо фото або скан чеку, перерахованих коштів на карту мами Олеся Патера. І обов'язково передаємо різдвяний виклик 3 наступним учасникам! Умови участі в проекті копіюємо, позначаємо виконавців, колективи чи їх керівників в дописі з відео.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк
4731 2191 0856 0271
Отримувач Патер Анастасія (мама Олеся)

Важливо!!! Якщо Вам небайдужа доля Олеся Патера, але з певних причин Ви не маєте можливості виконати умови проекту – перерахуйте кошти на карту мами для його порятунку та поширте інформацію на своїй сторінці у facebook!
Творимо Різдвяне Диво Разом! Час пішов!