“Ви зі мною так не розмовляйте!”: Саакашвілі влаштував гучну сварку – просто в ефірі. “Я не терпітиму!”

У прямому ефірі ток-шоу “Народ проти” сталася дуже емоційна сварка Михайла Саакашвілі, Михайла Чаплиги і Юрія Гудименка.

Увечері 17 червня історик і блогер Юрій Гудименко, запрошений в студію ток-шоу “Народ проти”, заявив, що українські політики не хочуть боротися з корупцією та олігархами.

У прямому ефірі Гудименко звернувся до кількох опонентів, зазначивши, що насправді вони “моляться”, щоб їх заяви про боротьбу з корупцією не втілилися в життя.

Говорячи на адресу екс-голови Одеської області Михайла Саакашвілі, він зауважив, що в останній раз політик заповнював декларацію в 2019 році. Тоді реформатор зазначив, що у нього немає нерухомості в Україні, а на рахунках – всього 60 тисяч доларів. Однак після закінчення ефіру Гудименко поїде додому на метро, ​​а Саакашвілі – на великій і дорогій машині.

“Слухай, хлопець, я за одну свою лекцію більше заробляю, ніж ти за все своє життя. Ти що ?! Ви зі мною так не розмовляйте! Тому що такі люди, як ви, погубили цю країну. Я не буду терпіти, щоб якась нікчемність зараз мене звинувачувала в чомусь”, – почав емоційно відповідати Саакашвілі.

У цей момент політичний консультант Михайло Чаплига виступив на підтримку Юрія Гудименка, на що Саакашвілі сказав їм обом “тоді заткніться!”.

Після цієї фрази колишній глава Одеської області не реагував на слова опонентів.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.