“Її чоловіка підозрюють у зв’язках із Януковичем”: Що відомо про одну з найспокусливіших молодих депутаток, Олену Сотник

Олена Сергіївна Сотник – іще одна депутатка, яка з’явилась в Верховній Раді після буремних подій у 2013-2014 роках. До парламенту вона ввійшла у складі партії «Самопоміч» і практично одразу від українських ЗМІ отримала звання однієї з найкрасивіших депутаток, передає Корупція.Інфо

Та окрім краси Олена має чим похвалитися: вона закінчила одразу дві Академії з найвищими відзнаками та один університет і є спеціалістом у галузі правознавства та менеджменту, а також психології. Певний період Сотник активно займалась адвокатською практикою, а окрім цього вона працювала журналісткою в одному впливовому виданні.

Також її добре знають, як людину, що турбується за життя рідної країни, Олена Сергіївна займається громадською діяльністю.

35-річна нардепа заміжня. Її чоловік постать теж непересічна – Анатолій Амелін, людина з чималими статками, якій закидають серйозні злочинні схеми.

Так, наприклад, у 2016 році в ЗМІ розгорівся справжній скандал, пов'язаний з діяльністю чоловіка Сотник. Тоді депутатка Тетяна Чорновол звинуватила благовірного Олени – Анатолія, у тому, що він начебто був партнером по бізнесу Януковича-молодшого. Такі звинувачення депутатка Сотник заперечила, і як доказ повідомила, що фірму, яку назвала Чорновол, її чоловік продав ще у 2008 році, тож про партнерські стосунки з Олександром Януковичем і мови бути не може.

У зв’язку з цієї справою, Анатолію Амеліну навіть загрожувало ув’язнення. Йому радили покинути країну, однак він залишився з дружиною.

Популярне: Штраф до 1700 гривень: Де в Україні заборонили білити дерева та бордюри

Олена активно користується Фейсбуком, де часто розповідає українцям різноманітні ситуації з депутатського життя. Якось вона поділилась історією про дзвінок азербайджанського журналіста, який назвав її «Олесею», а партію, до складу якої входить жінка, – «Самопіщя». За такий непрофесіоналізм чоловік почув не відповідь на своє запитання, а лише відмову.