Зі куском скла в роті: Львів шокувала жахлива новина. Могли не встигнути

Чоловік намагався покінчити життя самогубством, кинувшись з вікна у Львові, але поліцейський зумів йому перешкодити.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ, опублікувавши відео порятунку в Facebook.

Так, самогубець стояв у вікні. Коли до нього наблизився патрульний, то чоловік розбив скло і один кусок запхав собі в рот.

У якийсь момент правоохоронець Микола Зеленевіч відволік чоловіка питанням про те, скільки людей стоїть внизу, підбіг і затягнув чоловіка в приміщення.

Зараз врятований самогубець перебуває під наглядом лікарів. Мотиви такого вчинку чоловіка залишаються невідомими. Правоохоронці з’ясовують обставини інциденту.

Нагадаємо, в Києві патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з моста. У мережі опублікували відео, де київські патрульні врятували чоловіка, який намагався накласти на себе руки, стрибнувши з Південного моста в Дніпро. Інцидент стався ще 17 липня близько 10 години ранку. Патрульним надійшов виклик від випадкових перехожих, що на Південному мосту невідомий переліз за огорожу і намагається вчинити суїцид.

Після прибуття на місце події, поліцейські з’ясували, що 64-річний чоловік хотів накласти на себе руки через фінансові труднощі і навіть написав передсмертний лист. Однак патрульним вдалося наблизитися до нього і не дозволити стрибнути.