Знайшли мертвою в туалеті! Несподівано пішла з життя відома актриса – загадкова смерть. Рідні у дикому шоці!

38-річна американська актриса і продюсер Джессіка Кемпбелл була знайдена мертвою в туалеті перед Новим роком. Трагедія сталася в Портленді.

Про це повідомляє TMZ, зазначивши, що смерть жінки стала для всіх раптовістю і її причина досі не оприлюднена – медекспертами проведено розтин, але його даних сім’я Кемпбелл поки не має в своєму розпорядженні.

За словами кузини Джесіки, 29 грудня її сестра повернулася з роботи додому (вона працювала лікарем-натуропатом) і, привітавши маму і тітку, вирушила до вбиральні. Звідки довго не виходила. В результаті одна з стурбованих родичок жінки попрямувала до неї, виявивши Джесіку бездиханною на підлозі.

Спроби рідних самостійно повернути постраждалу до життя ні до чого не привели. Не впоралися з цим завданням і прибулі на виклик медики. Як стверджують рідні, у Джесіки не спостерігалося ніяких недуг, хіба що останнім часом вона скаржилася на закладений ніс, вважаючи, що просто застудилася.

Кемпбелл народилася 30 жовтня 1982 року в Оклахомі. Зніматися почала в 1992-му – комедія з Різ Уізерспун “Вискочка”, Емі Ендрюс в серіалі “Хулігани і ботани”, драма “Безпека речей”, комедія “День батька”.

Кінокар’єру залишила в 2003-му.