Знайдено автора сайту львівського метро


Сайт вигаданого львівського метро metro.lviv.ua створив веб-розробник із міста Червоноград Львівської області Владислав Циганик. За його словами, головна мета створення сайту – аби розважитися.

«Про метро у Львові жартують багато, а от сайту немає. Подумав, чому б не зробити? Подивився домен [metro.lviv.ua] вільний – забрав. Можливо, якби домен був зайнятий (наприклад, магазином «Метро»), то навіть і не чухався б», – розповів Циганик.

Розробкою сайту чоловік займався у вільний від роботи час. За його словами – декілька вечорів. Також він постійно продовжує його наповнювати, якщо є натхнення. 

Владислав здивований, що такої популярності в інтернеті сайт набув саме зараз, адже створив він його ще декілька тому – домен було зареєстровано 1 квітня 2015 року. 
 

На початках відвідуваність сайту становила 50 людей на день, однак минулого тижня ця цифра зросла у сотні разів – до 5-6 тис. відвідувачів на день. 

На запитання, чи хотів би він продати сайт, Владислав Циганик відповідає наступним чином:

«Чому б ні, якщо зроблять пропозицію, від якої важко відмовитися :). Хоча сайт з його доменом metro.lviv.ua був би цікавий для справжнього Львівського метро, то навряд чи це буде скоро (і чи буде взагалі)».

Як повідомляла Корупція Інфо, 13 серпня в інтернеті почала активно поширюватись інформація про сайт львівського метро. На ньому можна ознайомитись із вигаданою схемою львівського метро, почитати новини та навіть зв'язатись із адміністрацією.