“Знепритомніла та замертво впала”: У Львові на зупинці померла пенсіонерка

У п'ятницю, 31 серпня, у центрі Львова біля пам'ятника Тарасу Шевченку замертво впала пенсіонерка.

Про це повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Це сталось на зупинці громадського транспорту.

Як відомо, об 11:50 правоохоронців повідомили про те, що жінка на площі знепритомніла, впала та вмерла ще до приїзду медиків.

Раніше у Харкові на вулиці Миру у середу, 29 серпня, 4-річний хлопчик випав з вікна шостого поверху житлового будинку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківській області.

Популярне: По-королівськи! Марина Порошенко з доньками вразили неймовірними вишиванками (Фото)

Попередньо встановлено, що дитяче ліжечко було біля відчиненого вікна. Під час нещасного випадку мати хлопчика перебувала вдома. Вона спала. Наразі всі обставини події встановлюються.

Також, раніше повідомлялося, що 27 серпня, в Києві у трамваї номер 14 помер чоловік. Прибула на місце «швидка» констатувала смерть. Про це Інформатор дізнався на місці події.

За словами контролера трамвая, їй повідомили пасажири з другого вагона, що людині стало погано. В районі Берестейської трамвай зупинили. Люди викликали лікарів швидкої медичної допомоги та поліцію.


Чоловікові пенсійного віку намагалися допомогти пасажири вагона до приїзду медиків. Однак у нього швидко посиніло обличчя. Приїхавши на місце події, лікарі констатували смерть. За попередніми даними, у чоловіка відірвався тромб.