“1+1 ще раз познущався над…”: Співробітники відомого телеканалу знову розлютили українців

У соціальних мережах розгорівся справжній скандал через фільм, який планує показати в ефірі популярний телеканал, передає Корупція.Інфо.

Активіст Андрій Смолій заявив, що співробітники каналу знову продовжують знущатися над українцями. Тільки нещодавно затих сканадал про те, що "1 + 1" показали в прямому ефірі фільм "Службовий роман" з Алісою Фрейндліх. Ця актриса була внесена до Переліку осіб, які загрожують нацбезпеці. Телеканали не мають права демонструвати фільми в яких беруть участь такі актори. Не дивлячись на це співробітники телеканалу все-одно показали кіно.

Популярне: "Оголошення війни Росії…": Турчинов приголомшив своєю заявою

Сьогодні стало відомо про те, що телеканал хоче продемонструвати українському глядачеві ще й рімейк цього фільму "Службовий роман. Наш час". Показ запланований на 15 квітня.

У фільмі знімалися такі антиукраїнські особи як Охлобистін, який підтримував Беркут, підписував листи до Путіна на підтримку війни в Україні. Павло Воля, який в 2016 році жартував про Крим і заявив, що «ми і Майамі заберемо» Фільм повинен бути заборонений в Україні! Повністю.

Активісти закликали Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення розібратися в ситуації, і зажадати від телеканалу вибачень.