1 хвилину тому – ЕВАКУАЦІЯ РФ! Здача почалась? Дають драпака – під чисту, ЗСУ дожали ворога!

Росіяни вкотре переконались, що Чорноморський флот буде найближчим часом повністю знищений українською стороною.  Fighterbomber повідомляє, що після потоплення патрульного катера «Сергій Котов» російські військові змирилися із втратою контролю над Чорним морем. Пропагандисти пропонують евакуювати флот із Севастополя, оскільки протистояти швидкохідним українським дронам кораблі вже не здатні.

«Можна констатувати, що БЕКи показали свою найвищу ефективність і прийняти, що на сьогоднішній момент великі кораблі ефективно протистояти БЕКам не можуть», — зізнається пропагандист.

Він також наголошує, що Росії необхідно терміново розпочати розробку своїх надводних дронів.

В соцмережах зазначають, що знищення корабля є серйозним ударом по іміджу російської армії та демонструє ефективність українських військових інновацій.

Додамо, в ГУР зазначили, що українські морські дрони вже не вперше атакували корабель Чорноморського флоту РФ «Сергей Котов», однак цього разу судно знищене вже остаточно. Про це в ефірі українського радіо повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

«Головне управління розвідки у взаємодії з військово-морськими силами Збройних сил України провели блискучу операцію, і «Сергей Котов» цього разу вже точно знищений. Чому цього разу? Тому що полювали на нього не вперше і вже були успішні атаки, але він зміг відновитися після проведення ремонтних робіт», — сказав Юсов.

Він заявив, що було дві спроби атакувати корабель: одна у липні, а інша у вересні минулого року.