1 хвилину тому! УДАР ПО КОРТЕЖУ ПУТІНА: остання путь до Кремля – виліз з бункера І ВЛУПИЛИ?!

7 травня 2024 року в Кремлі має відбутися інавгурація Путіна, тобто “царя” офіційно посадять на “трон”. Але ця інавгурація може стати для диктатора останнім днем життя та красивою датою на пам’ятнику. Володимир Путін страшенно боїться українського удару в цей день, адже він досі пам’ятає удар українськими безпілотниками по Кремлю 2 травня перед парадом. Українські спецслужби цього разу можуть піти далі і здійснити атаку на кортеж Путіна, який буде рухатись до Кремля.

Про це заговорили навіть на російському телебаченні перші пропагандисти, серед яких був і Соловйов.

«Якось тривожно, бо ти розумієш, що 7 травня готується удар. До цього все йде, і вже зрозуміло, що їм все дали і ту суму, яку протягують через Конгрес і яка включає в себе і далекобійні ATACAMS», — заявив пропагандист на телебаченні.

Ексспівробітник КДБ та Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов розповів про можливі сюрпризи на цю подію від України. Він зазначив, що такі сюрпризи дійсно можливі.

«Я думаю, що такі сюрпризи будуть, адже це такий хороший привід, навіть два. Спочатку це інавгурація, а потім 9 травня. І було б насправді добре якби прилетіло», — зазначив Жирнов.

Також Сергій Жирнов зазначив, що насправді всі там цього бояться, адже пам’ятають минулий рік і безпілотники, які вдарили в Кремль. Адже саме тоді Путін поскликав всіх, аби тільки прикритись від неминучого удару. І, можливо цей рік не стане виключенням, адже він не застрахований від того, що в кортеж може прилетіти безпілотник.

«Вони бояться, що під час чергового проїзду Путіна по Москві безпілотник просто по ньому вдарить», — підсумував Жирнов, і додав, що керівник української розвідки Кирило Буданов достатньо досвідчений та сміливий, щоб спланувати таку операцію. Він також запевнив, що Путін навряд чи випустить на інавгурацію свого двійника, адже це дуже відповідальна подія. Якби хтось довідався, що на інавгурації двійник, то диктатор втратив би легітимність навіть перед своїм народом.