10 БАТАЛЬЙОНІВ ЗА 9 СЕКУНД! ЗСУ побили рекорд: НАТО в осаді — окупанти розчавлені! Страшні втрати!

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати в Україні значних втрат у живій силі та техніці. За минулий тиждень Сили оборони України ліквідували близько десяти батальйонів загарбників, тобто на один більше, ніж тижнем раніше.

Про це повідомляє Military Media Center.

За даними статистики від Генерального штабу Збройних сил України про втрати російських інтервентів, за тиждень – з 30 жовтня по 5 листопада – українські воїни ліквідували:

— 5160 солдат ЗС РФ (умовно 10 батальйонів, оскільки 1 батальйон становить близько 500 осіб особового складу);

— 77 танків (умовно 3 танкові батальйони, так як 1 танковий батальйон налічує близько — 31 одиниці);

— 154 бойові броньовані машини (умовно 5 мотострілкових батальйонів, оскільки 1 мотострілковий батальйон — це близько 34 одиниць);

— 162 артилерійську установку (умовно 9 артилерійських дивізіонів, адже 1 артдивізіон включає приблизно 18 гармат);

— 10 ракет;

— 1 літак.

Збройні сили України активно знищують російські важкі вогнеметні системи. За 1 і 4 листопада були верифіковані ліквідації двох ТОС-1А «Солнцепьок», повідомив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

«Масова анігіляція російських ТОС-1А «Солнцепьок» у розпалі. Жовтнева спека з перших же днів передае естафету листопадовій жаровні!» — зазначив він.

За словами експерта, верифіковані дані свідчать про те, що у листопаді ЗСУ знищили 16-ю і 17-ю ТОС-1А «Солнцепьок» за рахунком, а загальні дані — 22-ю та 23-ю.

«Також зазначу, що з червня знищено 14 важких вогнеметних систем. У жовтні було знищено 6 ТОС-1А «Солнцепьок»! Чи переплюне жовтневу спеку листопадова жаровня? Якщо є достатньо цих систем у російських окупаційних військ на лінії бойового зіткнення, то, думаю, цілком можливо. Полювання за «ТОСками» триває!» — додав Коваленко.