10 танків за ніч! Масштабна перемога – новий рекорд ЗСУ: деталі вражають. Браво!

За ніч спецпризначенці СБУ “Білі Вовки” знищили 10 танків та ворожий БТР на Донецькому напрямку.

Десять російських танків знищили спецпризначенці СБУ “Білі Вовки” лише за одну ніч.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

“Наші специ Центру спецоперацій “А” відпрацювали ворожу техніку на Донецькому напрямку. Також було спалено і один БТР противника. Таким чином, на їньому рахунку ОДИНАДЦЯТЬ знищених цілей! За одну ніч”, – йдеться у повідомленні.

У ході нинішньої військової кампанії в Бахмуті російські військовослужбовці зазнають значних втрат, які досягають 1500 осіб щодня, – передає The Guardian.

В даний час на Бахмутському напрямку Росія щодня втрачає від 1200 до 1500 своїх військовослужбовців, при цьому співвідношення загиблих до поранених становить один до трьох.

Підписуйтесь на телеграм – всі новини там, а ми продовжуємо.

Росія втрачає 1200, 1300 і навіть 1500 солдатів на день під час поточного наступу, в основному в Бахмуті. Співвідношення вбитих і поранених складає один до трьох, — заявив посадовець НАТО.

За його словами, у боях, у яких щодня витрачається кілька тисяч снарядів з обох боків, Україна зазнає значно менших втрат, ніж Росія.

Представник НАТО також заявив, що наразі невідомо, як довго триватиме бій за Бахмут. На лінії фронту в місті, яке перетворилося на “зону вбивства”, тривають напружені та похмурі бої.