2 години тому! ЗСУ поставили крапку – ПАРАД ЗВІЛЬНЕНЬ: Залужний такого не чекав. Нарешті!

Ніякі мирні перемовини не допоможуть, бо окупанти знову будуть лізти. Треба поставити крапку в цій війні.

Таку думку висловили бійці 80-ї десантно-штурмової бригади.

«В нас зараз з’явився шанс дати їм відсіч. Ніякі мирні перемовини не допоможуть, бо вони знову будуть лізти. Треба поставити крапку в цій війні. Через декілька років після такого «перемир’я» вони можуть бути більш підготовлені і знову напасти», – вважають бійці.

Як відомо, у вересні Збройні сили повідомили про звільнення населеного пункту Кліщіївка, розташованого на південь від Бахмуту. За словами розвідників, попри те, що сьогодні населений пункт перебуває під контролем українських сил, ситуація залишається важкою.

«Росіяни продовжують обстріли, а справжнього спокою це село дочекається ще не скоро. Воно було дуже важливим для ворога, бо знаходиться біля Бахмуту – така локація впливала на логістичні маршрути, якими армія РФ підвозить озброєння. Тому Кліщіївка перебуває під постійним вогнем, а на її околицях тривають бої», — поділились бійці.

Варто додати, що стратегічна мета ЗСУ на цьому напрямку – оточити Бахмут. Проте бійці не впевнені, чи вдасться звільнити Бахмут до кінця зими.

«Ресурси є: як в української сторони наступати, так і в російської – обороняти, але в чому впевнені всі точно – це в тому, що боротьбу потрібно продовжувати. І попри втому, бійці ЗСУ не готові «ні до якого перемир’я», — наголосили десантники.