2 хвилини тому! РЕГІОНИ РФ ВІДЖАЛИ?! Путін закричав: Кремль нам не указ – звільнення почалось!

Глава ГУР Кирило Буданов сказав, що обмежена військова операція російських добровольців у Бєлгородській та Курській областях країни-агресора – це початок боротьби за їхню рідну країну. Боротьба повстанців переходить у нову фазу – не лише вести боротьбу проти режиму, а й об’єднати опозиційні сили «в один потужний кулак та врятувати країну від падіння у прірву». Тому не виключено, що зовсім скоро будуть з’являтись новини про розпад РФ, протести в різних регіонах, та референдуми про вихід з РФ. Після дій РДК, такий сценарій стає все більш реалістичним.

Про це керівник української розвідки сказав під час виступу на Форумі російських добровольців у неділю.

«Путін розуміє, що в очах світових лідерів, насамперед КНР, він стає нестабільним правителем, який не може забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом та своїми елітами. Слабкість – це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз відбувається в рф, послаблює режим взагалі і путіна особисто. Ми маємо використовувати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю», — сказав Буданов.

Начальник військової розвідки України впевнений, що росіяни звільнятимуть країну від Путіна, який узурпував владу.

«Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старої людини, яка узурпувала владу, та її посіпак, яка незаконно змінила Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками», — підкреслив Буданов.