20 бортів Ту-95МС!? АЕРОДРОМ В ЗОЛУ: кінець терору України – Сирський аж підскочив, оце жахнули!

Полковник запасу Збройних Сил України, військовий експерт Петро Черник, проаналізував ситуацію З авіацією РФ, включаючи, до речі, нещодавну атаку на Енгельс,  висловив думку, чи можна знищити всі літаки, які пускають ракети по Україні. До того ж, ми вже знищили майже 600 одиниць авіації, за даними Генштабу.

Він заявив, що застосування саме дронів є можливим. Проте ключове питання полягає в масштабуванні цього процесу – скільки дронів буде задіяно, з якою частотою вони будуть використовуватися і як довго цей процес триватиме.

Петро Черник зауважив, що російські сили мають в робочому стані близько 20 літаків Ту-95МС з загальної кількості в 60 одиниць. І всі їх ми можемо знищити?

“Приблизно така ж кількість Ту-22М3, з яких випускаються найпотужніші бомби Х-22 та Х-32, а також до півтора десятка літаків Ту-160, які використовують ракету Х-555”, – пояснив він.

“Чому росіяни вирішили повернути свої бомбардувальники саме в Енгельс із віддалених заполярних аеродромів? Черник розглянув це питання, вказавши на величезну зношеність як самого моноплану, так і його моторного ресурсу. Він пояснив, що навіть наймолодший Ту-95МС вже виповнив 30 років з моменту виробництва у 1994 році, і нові вже не будуються.

Загалом, важливо знищувати російські літаки, оскільки окупанти не здатні їх відновити.

Про це зазначив політтехнолог Борис Тизенгаузен, наголошуючи на тому, що Україна давно не виконувала атаки на військові аеродроми Росії, де розташована стратегічна авіація. Варто згадати, що раніше удар по цьому аеродрому призвів до вибуття з ладу двох літаків.

Тизенгаузен підкреслив, що стратегічні бомбардувальники, такі як Ту-95МС чи Ту-160, мають величезне значення для окупантів, оскільки вони не можуть бути повністю відтворені.

“Вони не мають можливості виробляти нові літаки. Всі вони – залишки радянської епохи. Можливо, вони зможуть розібрати кілька літаків, щоб скласти один. Тому кожне знищення такого літака – це невідновна втрата для Росії. Кожен з них має свою унікальність”, – пояснив він.

Відомо, що в Енгельсі було чутно чотири вибухи.

“На Енгельсі, за різними даними, залишилося шість літаків. Скільки з них було уражено – важко сказати. Ми чекаємо на підтвердження ураження цілей”, – зазначив Тизенгаузен.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал, фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.