Гучний скандал навколо Порошенка: Команду президента спіймали на крадіжці

Команда Петра Порошенка без дозволу використала чуже фото. Поліна Кравченко, прес-аташе 56-ї окремої мотопіхотної бригади (ОМПБ) сказала, що дозволу на використання її фото ніхто не просив, передає Корупція.Інфо

А дізналася жінка про крадене фото на сторінці президента вже з реклами його сторінки у Facebook. "Дякую, Петро Олексійович, за рекламу. Я давно так не сміялася, особливо, з коментарів", – пише Поліна Кравченко на своїй сторінці.

Популярне: "Тобто, 18% доходу …": В Україні ввели нові пільги. Хто може скористатися, і що потрібно знати

Як зазначає 24 канал, це не перший випадок, коли працівники Порошенка порушують законодавство у сфері інтелектуальної власності. Зокрема, раніше вони без дозволу «позичили» фото українського фотографа Антона Скиби. Але найгучнішим скандалом подібного штибу стали звинувачення з боку відомої української співачки та волонтера Анастасії Приходько.

Вона заявила, що представники глави держави обманом використовували її для політичної агітації. Артистка розповіла, як міністр культури України Євген Нищук запропонував їй знятися у соціальному ролику на підтримку української мови, однак він виявився політичним та агітував за Порошенка.

Користувачі соцмереж закликають Президента поважати закон і нагадують, що у вересні 2017 року Порошенко особисто своїм указом створив Вищий суд з питань інтелектуальної власності.