3 години тому! Бронетанкове місиво – розгром за розгромом: НАТО вписало в історію. ЗСУ показали КЛАС!

ЗСУ сім раз підряд рознесли мотострілецькі бригади окупантів навколо Синьківки на північному сході України. Це стало ще одним історичним розгромом армії РФ.

Про це пише Forbes.

Російське командування неодноразово відправляли змішані колони танків, БМП і піхоти в заміновану зону ураження, що простягається на перехресті лісових стежок на північ від Синьківки. Українські 14-та і 30-та механізовані бригади знищили кожну колону по черзі, вочевидь, перезакладаючи міни і відновлюючи оборону в перервах між атаками.

Існують візуальні докази щонайменше семи невдалих російських атак через ту саму зону ураження.Остання могла стати найбільш катастрофічною для російських бригад.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Так, у одній атаці пара танків вела за собою пару БМП, кожна з яких була набита піхотою. Поки безпілотник української 30-ї бригади спостерігав за ними, головний російський танк чи то підірвався на міні, чи то з’їв протитанкову ракету — і вибухнув. Вцілілі члени екіпажу з трьох осіб вискочили прямо під український гарматний вогонь, вочевидь, з окопаної БМП.

Невідомо, скільки росіян загинуло, але число очевидно переходить за десятки.

Варто підкреслити, що сили оборони України з початку широкомасштабного вторгнення знищили понад 6 тисяч ворожих танків.

Про це повідомляє оборонне відомство України у Twitter.

«З 24 лютого 2022 року в Україні було знищено понад 6 тисяч російських танків. Якщо вишикувати всі ці танки, то вийде 42-кілометрова лінія до пекла», — зазначили у відомстві.

Раніше військовий експерт Петро Черник зазначав, що рф зазнає безпрецедентних втрат щодо танків. Скажімо, під час війни радянського союзу в Афганістані було втрачено трохи більш ніж 140 машин.