“45 років разом”: У Мережі обговорюють фото батьків Руслана Стефанчука. Особливий день

Руслан Стефанчук пройшов довгий шлях від звичайного помічника нардепа до першого віце-спікера Верховної Ради України 9 скликання.

З самого початку виборчої кампанії Володимира Зеленського Стефанчук завжди був поруч і саме йому прогнозували місце першого віце-спікера.

З початком президентства Зеленського Стефанчук став ідеологом партії «Слуга народу», а після перемоги — представником президента в парламенті.

Батько Руслана Стефанчука Олексій — лікар. Працює у Хмельницькому завідувачем травматологічного відділення тамтешньої міської лікарні, головний ортопед-травматолог Хмельницького. Брат Микола — новообраний депутат від партії «Слуга народу» по 138-му округу (місто Хмельницький).

Про маму Стефанчука практично нічого невідомо.

Однак не так давно, Руслан Стефанчук показав у себе в Фейсбуці фото своїх батьків. Перший віце-спікер привітав своїх найрідніших з великим святом – річницею весілля. Пост було опубліковано 6 жовтня.

“Сьогодні в нашій родині свято – у моїх батьків сапфірове весілля. Дякую вам за все. Многая літа!”, – написав Стефанчук під фото своїх мами і тата. які усміхаючись тримають у руках святковий торт.

Відзначимо, що Руслан Стефанчук дуже схожий на свою маму і деякі риси йому передались і від батька.

У коментарях друзі Стефанчука привітали його з таким великим сімейним святом і подякували батькам віце-спікера за такого розумного і людяного сина.

# Президент почуй нас!