5 хвилин тому! Прямо на Донбасі! Удар від ЗСУ: окупанти розбиті вщент. Неймовірний успіх!

У ході боїв на Донбасі ЗСУ у повному складі знищили батальйонно-тактичну групу 155-ї ОБР морської піхоти Тихоокеанського флоту рф з Владивостока (військова частина № 30926), яка під час тяжких втрат припинила своє існування. Про це з посиланням на власні військові джерела повідомив військовий експерт Олександр Коваленко (також відомий під ніком Злий Одесит). 

У своєму телеграм-каналі він зазначив, що російську БТГ було знищено у повному складі. 

“Її більше немає”, – повідомив він.

При цьому ще дві БТГ зі складу бригади також зазнали тяжких втрат і втратили здатність вести бойові дії. Російське командування з урахуванням втрат ухвалило рішення вивести підрозділи до району окупованого Алчевська (Луганська область) на відновлення боєздатності. “Батальйонно-тактична група 155-ї ОБР МП ТОФ (Владивосток) зникла… Її більше немає. Ще дві БТГр зі складу цієї бригади виведені в район Алчевська для відновлення боєздатності”, – зазначив Коваленко. 

155-я окрема бригада морської піхоти є тактичним з’єднанням морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ. До розгрому в Україні бригада дислокувалася у Владивостоці та селищі Слов’янка (Приморський край РФ).

Раніше військовий експерт розповів про те, що артилерія ЗСУ підірвала склад російських боєприпасів у населеному пункті Зимогір’я у тимчасово окупованій Луганській області. 

Він зазначив, що найближчі позиції ЗСУ знаходяться за 50 км від складу, натякаючи на застосування далекобійної артилерії. Ймовірно, для знищення складу українські військові використовували РСЗВ HIMARS або ракети “Точка-У”.