5 хвилин тому! Путін віддав наказ: кінець війни? Рокова дата – готується немислиме!

Радник очільника МВС Вадим Денисенко повідомив, що в кремлі планують приєднати до Росії тимчасово окуповані території Херсонщини та Запоріжжя

Про це він розповів в етері телеканалу “Еспресо”.

“На тимчасово окупованих територіях росіяни повинні говорити, що вони прийшли туди назавжди та будуть будувати Росію, щоб тримати людей в страху. Це психологічний елемент їхньої “спеціальної військової операції”. Їм потрібно, щоб люди були покірні й ніякого партизанського руху, щоб не було”, – пояснив Денисенко.

Радник очільника МВС також повідомив, що в кремлі хочуть приєднати Південь України до 11 вересня.

“Ні для кого вже не секрет, що кремль дав вказівку провести анексію Півдня України до 11 вересня. Це день російського “єдиного голосування”. Тому вони будуть підганяти все під 11 вересня. Ніяких псевдореферендумів не буде. Їм цього не потрібно. Ми повинні розуміти, що це інформаційна війна. Наша відповідь на такі речі повинна бути тільки військова. Інших відповідей на такі заяви бути не може”, – додав він.

Все тому, що Російський диктатор Володимир Путін, найімовірніше, має крайній термін, до якого планує закінчити війну в Україні.

За словами військового експерта, очільник Кремля Путін уже підрахував, коли може завершити бойові дії на території України. 

Про це 24 каналу сказав колишній співробітник Служби безпеки України та експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак.

“У мене є припущення, що Путін має дедлайн щодо ведення цієї війни проти Україіни. Це не вкладається в логічні пояснення. Навіщо відкладати на вересень місяць ці “референдуми”, коли можна було б помахати прапорами і зробити це зараз. Однак росіяни “тягнуть гуму”, – зауважив він.

Як повідомляли раніше, очільник Кремля готовий перекрити газовий вентиль, а на європейському газовому ринку буде певний дефіцит, тож в країнах ЄС вже розпочали підготовку до зимівлі без блакитного палива з Росії. Експерт з питань енергетики в Україні, президент Центру глобалістики “Стратегія ХХІ” Михайло Гончар наголосив, що Україні та країнам Європи не треба сподіватися на комфортне проходження зими.

У свою чергу міністр оборони України Олексій Резніков нещодавно розповів британській газеті The Times, що президент Володимир Зеленський доручив українським військовим підготувати план операції щодо повернення південних територій країни, окупованих російською армією.

Про це повідомило видання DW.

“Ми розуміємо, що з політичної точки зору це вкрай необхідно для нашої країни. Президент наказав головнокомандувачу Збройних сил підготувати плани. Після цього Генштаб зробить свою роботу і скаже: щоб досягти цієї мети, нам потрібно А, Б і В”, – повідомив Резніков.

“Тому один із можливих посилів Зеленського росіянам: “Не думайте, що боротьба закінчена. Не думайте, що ви досягаєте успіху. Ми йдемо за вами”, – припускає аналітик.

“Зеленський та українська влада від самого початку добре орієнтуються в інформаційній війні”, – погоджується директор з національної безпеки та міжнародної політики у Центрі американського прогресу Макс Хоффман. “Вони балансують між демонстрацією своєї цілком реальної відчайдушної потреби у західній допомозі та збереженням надії серед українського населення, що вони можуть виграти цю війну та відтіснити росіян”, – зазначив Хоффман в інтерв’ю DW.

Російське керівництво було “протверезене” силою української оборони, військовими можливостями та рішучістю ЗСУ на початку війни, упевнений Капчан, який нагадує про значні втрати російської армії як у живій силі, так і у важкій техніці. “І тому слід поставити питання, скільки ще росіяни зможуть витримати? Тому це частково питання битви волі, а не тільки битви військової сили. І Зеленський певною мірою задає тон цій битві, коли каже:

“Ми вам відповімо, готуйтеся до більшого”, – вважає аналітик.