5 хвилин тому! Сивочолий в паніці: який сором, разом з Мураєвим – їх прикриють! Це крах – викрили

Телеканал «Наш» дістав п’ять санкцій від Нацради з питань телебачення та радіомовлення за поширення мови ворожнечі та опинився на межі втрати ліцензії.

Однак, не це найцікавіше у цій історії. Найцікавіше те, що соратники Порошенка теж є частими гостями на цьому телеканалі.

Як пишуть телеграм канали, якраз сьогодні обговорювали редакційну політику телеканалу “Наш”, яка зводиться до одного слова – мудацтво.

“Ось характерний приклад – Євген Мураєв сказав ну чистий расизм. Чи спробував ведучий якось зупинити цей потік ненависті? Ні, він навіть спробував йому підіграти. Але є нюанс. Ось там з ведучим та Мураєвим в студії Сергій Таран. Це такий діяч з команди Порошенка. Що він там робить? Телеканал “Наш” це ж не місце для дискусій, це місце для політичного відпрацювання. Мураєв торгує мудацтвом, тому що це робить йому рейтинг. Таран служить стінкою, об яку воно б’ється, викрешуючи ефірні іскри. Якби у Мураєва і таких, як він, не було підставних опонентів в ефірах, як Таран, то і на рейтинг це б не працювало. Так що всі учасники ефіру залишилися при своїй вигоді. Сподіваюся, Нацрада зверне і на це увагу”, – заявляють там.

Далі було більше.

“А це взагалі епічний момент. Представник партії Порошенко Сергій Таран прийшов в студію , щоб зіграти в позерський патріотизм на тлі Мураєва. Расист Мураєв прийшов туди, щоб позадвигати свої виморочені негативні оцінки Заходу, які вже навіть за московськими мірками виглядають застарілими. При цьому ведучий просто в прямому ефірі отримав наїзд від Мураєва, який показує, що він там всього лише пафосна підставка під мікрофон. Вау! Це прямо осередок гидоти”, – зазначають журналісти.

Було б дуже справедливо нарешті відібрати ліцензію в цього телеканалу. А заодно і покарати всіх, хто дозволяв, толерував чи підтримував такі вислови в ефірі.

Нагадаємо, у прямому ефірі телеканалу Олена Лукаш називала українську владу «унтерменшами», «фашистами» та «раковою пухлиною». Про це повідомляє прес-служба Нацради.

Нацрада позивалася до суду про анулювання ліцензії телеканалу «Наш» та застосувала санкції до «Максі-ТВ» за ретрансляцію передач каналу «Наш». Санкції наклали через ток-шоу «Важливе», в ефірі якого гостя передачі Олена Лукаш стверджувала, що чинна влада України і її союзники становлять загрозу та небезпеку для людей.

Всю відповідальність за війну на сході України Олена Лукаш покладала на політичне керівництво України, а не на країну-агресора. Вона стверджувала про небажання влади припинити цю війну, ставила під сумнів територіальну цілісність України та вдавалася до агресивних закликів.

“України немає. Україна не суб’єктна… Нічого не може вирішити керівництво України. Йому через «Твіттер» вказують, куди йти й чим займатися, хто що очолить і хто кому винен”, — заявляла Лукаш в ефірі телеканалу.

Вона нав’язувала глядачам тези російської пропаганди, що в Україні процвітає фашизм.

“Це фашисти в законі. Розумієте, напевне прихильників фашистів в Україні була якась мінімальна кількість, і вони ховали свою родову пам’ять, любов та надії. Але за Порошенка й Зеленського вони розцвіли буйним цвітом”,— додала вона.