5 хвилин тому! Таких втрат ще не було – тисячі солдат: це дізнались вперше. Україна переможе!

Вже 50% російської армії знищено в Україні завдяки злагодженій роботі ЗСУ.

Голова Служби зовнішньої розвідки 2005-2010 рр., генерал армії України Микола Маломуж впевнений, що мобілізація путіну ніяким чином не допомагає.

Росія зазнає поразки у війні проти України, оскільки ЗСУ успішно знищує російську армію на території України

Таку думку Микола Маломуж висловив в етері телеканалу “Еспресо”.

“Та кількість втрат російської армії в кількості 36 тис., яку щодня показує Генштаб, є лише частиною. За іншими даними кількість втрат російської армії в Україні складає понад 48 тис., а з пораненими понад 120 тис. Фактично це є великою армією», – зазначає генерал армії України.

Також він додає, що Збройні сили України знищили 50% російської армії, яка була залучена для вторгнення в Україну. З військової точки зору втрата половини особового складу означає велику поразку. Цей програш продовжується.

Генерал також зауважив, що відхід ЗСУ з Сєверодонецька та Лисичанська є хорошим тактичним рішенням.

“Дехто сприймає інформацію про те, що ЗСУ відійшли з Сєверодонецька та Лисичанська дуже негативно. Однак, ЗСУ виконали успішне тактичне завдання. В Сєверодонецьку та Лисичанську наші військові знищили кілька тисяч бойовиків “ДНР” і “ЛНР” та велику кількість військової техніки. Це підтверджується тим, що Росія знімає велику кількість військ з південного напрямку та перекидає їх на Луганщину та Донеччину”, – додав він.

Давно хотіли познайомитись зі світом криптовалют, але не знаєте з чого почати? Корупція.Інфо створює власний крипто канал Крипто.Інфо Та проводить розіграш 1000 гривень серед нових підписників. ПІДПИСУЙСЯ!