50 БЕСПІЛОТНИКІВ ПО КРЕМЛЮ! Вставай, страна огромная: масований удар, по всій Росії, переможемо!

Вночі 9 березня, Росія стала мішенню однієї з найбільш масових атак безпілотниками на своїй території. В Кремлі звітували про майже 50 українських безпілотників. Переважна більшість із них, як стверджують у державі-агресорці, летіли на Ростовську область. Також серед “мішеней” назвали Бэлгородську, Курську та Волгоградську області Росії. Хто знає, такими темпами і Кремль буде ой, як гарно палати!

Всі епічні відео-в нашому тг-каналі. Посилання в описі.

Близько 6:00 Міністерство оборони Росії повідомило, що “зупинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку за допомогою 47 безпілотників літакового типу на об’єкти на території Російської Федерації”.

Переважна більшість ударів припала на Ростовську область, де російська ППО, як стверджується, перехопила і знищила 41 безпілотник. Ще 3 БпЛА, за даними оборонного відомства Росії, були збиті над Волгоградською, 2 – над Курською та 1 – над Білгородською областями.

Російські телеграм-канали повідомляють, що місцеві мешканці почали знаходити уламки збитих БПЛА. Деякі вулиці перекриті.

“Усього було дві хвилі атаки з боку ЗСУ на Ростовську область. Декілька БПЛА знищено на підльоті до Морозовська”, – додають у повідомленнях російські ресурси.

Крім того, жителі Курська та Таганрога Ростовської області складно повірити своєму міноборони щодо “ефективної роботи ппо”, адже у цих двох російських містах уночі лунали вибухи.

Росіяни назвали ніч “безумною”. Щоправда і позитивне у їх повідомленнях є, вони нарешті зрозуміли, що це лише початок, а тому додають “що таких безумних ночей попереду ще багато”. І схоже, що принаймні у цьому вони таки праві.