7 хвилин тому! Після заяви Дуди – Данілов ошелешив: що насправді відбувається! Знати всім!

В України буде достатньо зброї, як для того, щоб тримати оборону, так і для того, щоб переходити в наступ.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Він вважає, що після чергового засідання Контактної групи з питань оборони України (“Рамштайн”), крім танків, наша країна отримає ще “багато цікавих речей”.

За його словами, заява президента Польщі про надання Україні роти танків Leopard – важливий крок у контексті передачі танків іншими країнами.

“До цього часу важкі танки нам не передавали від слова – зовсім. І головне було для нас, і для нашого президента, який опікується цим питанням 24 години на добу, щоб був початок… І те, що вчора відбулось у місті Лева, заява президента Польщі – це дуже важливий крок для того, щоб це питання зрушило з мертвої точки. Ви знаєте, що ми просили ці танки ще починаючи з літа. Зараз прийшов час, коли ми їх врешті-решт почнемо отримувати. Ще раз наголошую, мова не про кількість – мова про початок. Скільки їх буде – головне, щоб їх почали надавати, а потім партнери, я більш ніж впевнений, будуть долучатись до цього процесу. І їх буде достатньо для того, щоб ми перемогли нашого ворога на полі бою”, – підкреслив Данілов.

Також секретар РНБО зазначив, що є країни, які дуже потужно допомагають Україні, але не хочуть це розголошувати, і закликав обережніше ставитися до звинувачень на адресу тих чи інших держав щодо відсутності допомоги.