А які ж молодці! Пекельна помста ЗСУ – Путіну не заснути: командування РФ в щебки. Втратив одразу усіх?

ЗСУ не припиняють успішно демобілізовувати еліту російської армії. Так стало відомо, що українським захисникам вдалося відправити на концерт Кобзона капітана РФ Тарарака Павла, старшого лейтенанта Адамчука Олександра та двох лейтенантів — Ткаченка Ігоря та Василя Сіткіна.

Втрати російського особового складу розкрив офіцер Збройних сил України з позивним «Штірліц» — Анатолій Штефан.

За його даними, також напередодні були ліквідовані й інші лейтенант і майор супротивника. Водночас захисник української держави не повідомив деталі знищення загарбників.

«…успішно демобілізовані: …підполковник-«мусор» Євген Смолкін; …майор Андрій Магомедов; …лейтенант Гамаюнов Єгор; …звання… (невідомо — Ред.) Мулдагалієв Вадим», — поділився воїн на своєму каналі в Telegram.

Додамо, Олександр Коваленко — віськовий експерт сказав, що категорично не згоден з тим, що окупаційні війська ефективно застосовують отримані знання на війні в Україні, і тому їх не варто недооцінювати.

Коваленко на конкретних прикладах пояснив свою точку зору. Зокрема, він вказав на те, що зараз російські окупаційні війська представляють собою «страшну збірну солянку» з регулярних військ і різного роду підрозділів по типу «Шторм-Z», БАРС, територіальних військ та іншої маси (мобілізованої, примусово зібраної), «якість» яких на порядок нижче за елітні війська РФ, здебільшого знищених.

«Те ж саме стосується і офіцерського складу — у першу чергу, молодшого. У 2022 році російські окупаційні війська зазнали непоправних втрат в офіцерському складі. Компенсувати такі втрати клацанням пальців неможливо, а закидані відразу після вишів жовторотики не володіють навіть базовим досвідом командування підрозділом», — додав експерт.

Також Коваленко з упевненістю заявив, що російські війська абсолютно нічого не вдосконалюють у питаннях тактики ведення війни, а техніку свою вони модернізують у міру реалізації забутих проектів:

«Війна змусила росіян це зробити, але ніяк не навчила чогось, оскільки ці знання вже були на папері, кресленнях — до початку повномасштабного вторгнення».

Основна і єдина перевага армії РФ — це кількість, але ніяк не якість, вважає експерт.