Агенти України в Кремлі! Путіна здали: прямо в руки Зеленському – масовий злив даних, всі таємниці відомі!

Головне управління розвідки Міністерства оборони України співпрацює з людьми з близького оточення російського президента Володимира Путіна. 


По це в інтерв’ю грецькому виданню “Iefimerida” розповів представник ГУР МОУ Андрія Черняк. 

“На війні ми використовуємо всі засоби, дозволені законом. Ми знайшли механізми співпраці навіть з людьми, які є дуже близькими до Путіна. Ці люди поза всякими підозрами, вони відомі як прихильники “великої Росії””, – зазначив представник української розвідки. 

Черняк розповів, що не багато російських високопосадовців співпрацюють з ГУР через дружні почуття до України. Водночас, за його словами, в оточенні Путіна є доволі багато людей, які не підтримують поточну політику РФ щодо України, зокрема повномасштабну війну. 

“Усі вони роблять це заради власної вигоди – це в їхніх інтересах. Хтось, щоб урятувати своє життя. Хтось тому, що втрачає гроші. Після вторгнення в Україну низка людей почали дуже швидко втрачати гроші та вплив. Їм це не подобається”, – пояснив він. 

Представник ГУР вважає, наразі ці люди не готові до будь-яких переворотів у РФ, але “якщо він (Путін – ред.) втратить владу, вони його знищать”. 

Тим часом соціологи в росії продовжують показувати високі рейтинги путіна майже через рік після початку безглуздої та жорстокої війни, яку він затіяв проти України. 

 
Проте у разі перемоги України у цій війні чи зможе путін зберегти владу в кремлі? І як російське населення поставиться до військової поразки путіна, в результаті якої будуть звільнені усі окуповані українські території, а Україна відновить суверенітет над усією територією у межах міжнародно визнаних кордонів, станом на 1991 рік. Це складне питання, на яке не можна однозначно відповісти. 

Якщо путін збереже владу, то пропаганда зробить його героєм, що не побоявся виступити проти НАТО і що цілі поставлені перед спеціальною військовою операцією досягнуті, тому війська повертаються в росію, як герої і переможці. росіяни сприймуть будь-яке пояснення з вуст путіна. 

Але воєнна поразка може спричинити військовий переворот. 

Та не обов’язково армія піде на цей крок. Найбільш вірогідно, феесбешні і корумповані структури найближчого оточення путіна можуть вчинити тихий переворот, приблизно як вони домоглися повернення Герасимова керівником військової операції в Україні. Але треба мати на увазі, що путіна охороняє дуже потужна структура ФСО, яка підпорядкована лише йому. Крім того, росгвардія, нараховує у своєму складі більш, ніж 400 тисяч військовослужбовців, які мають на озброєнні навіть важку техніку. Росгвардія підпорядкована теж особисто путіну. Тобто здійснити державний переворот в результаті народного повстання практично неможливо. 

Тому його може здійснити тільки та особа чи особи, які є сьогодні на вершині влади. Одним із можливих варіантів держперевороту у росії – це рішення путіна застосувати ядерну зброю проти європейської країни чи США, у разі його повного розгрому у війні. У цьому випадку можуть бути задіяні такі сили, які перешкодять путіну реалізувати його план ядерного божевілля. В цьому випадку путін може бути усунутий від влади, а нова влада вступить в переговори з США, Україною і країнами НАТО. Вже без путіна буде вирішуватися питання щодо завершення війни і про післявоєнну побудову світової безпеки.