Ай, Марина – просто зірка! Справжня француженка в Раді: блейзер за 50 тисяч – хіба це дорого?

Депутатка Київради від “Європейської солідарності” та колишня перша леді України Марина Порошенко завжди виявляла схильність до носіння предметів елітного класу, віддаючи перевагу класичному стилю. Навіть під час воєнних подій вона не змінила своєї модної лінії, продовжуючи регулярно вдягати вишукані вбрання відомих брендів.

Нещодавно Порошенко з’явилася на засіданні Департаменту охорони здоров’я Києва у жакеті французького бренду Sandro, ціна якого становить приблизно 20 тисяч гривень.

Під час засідання Київради депутатка привернула увагу своїм стилем, вдягнувши шаль від українського бренду Oliz за 3800 гривень. Ця компанія позиціонує себе як творця, який “повертає життя в предмети гардеробу, поєднуючи мистецтво з традиціями”.

Саме так же повинні вдягатись люди під час війни та кризи. Ну а що, балувати себе ж ніхто не забороняв у такий складний час, коли наші воїни всіма силами намагаються зберігати наш суверенітет. 

Ба більше, наша зірка Марина Порошенко волонтерить у блейзері від Petar Petrov, який до знижок коштував 49 тисяч гривень. Цікаво, що дизайнер Петар Петров народився в Україні, виростав у Болгарії і навчався дизайну у Відні, де й створив свій власний бренд.

На 40-му Саміті Міжнародного демократичного союзу у Лондоні Марина Порошенко з’явилася у жакеті від Christian Dior, вартість якого становить близько 69 тисяч гривень.

В гардеробі громадської діячки є також зимова куртка італійського бренду Herno, який спеціалізується на верхньому одязі класу люкс. Ціна такого пуховика становить 71 тисячу гривень.

У своїй останній декларації за 2022 рік дружина Петра Порошенка зазначила, що придбала автомобіль Volvo S90 за 2 375 311 гривень, а також напівпричіп King Trailers за 219 500 гривень.

Цікаво, а скільки вона з тих сум віддала на потреби Збройних Сил України? Шуби, шарфи та гарне вбрання є звісно хорошою інвестицією в себе, та вона себе не виправдає у разі критичних ситуацій на фронті.