Антикорупційна прокуратура може оголосити підозру Кононенку та Мартиненку

Міністр економіки Айварас Абромавічус і нардеп БПП Ігор Кононенко регулярно ходять на допити.

Про це в інтерв'ю Українським Новинам заявив спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький, передає Корупція.Інфо.

"Не скажу, що часто, але регулярно (ходять на допити – ред.) … Це справа розслідується, кожні два дні я заслуховую її. Вона на контролі", – заявив він.

При цьому Холодницький додав, що є "багато питань, які добре виглядають в медійному плані, але юридично там не все так прекрасно", – зазначив Холодницький.

Щодо кримінального провадження, в якому фігурує екс-нардеп "Народного фронту" Микола Мартиненко, Холодницький зазначив, що вважає справу перспективною.

"Справа має перспективу. Я можу сказати, що по даному провадженню слідство просунулося, але ще рано говорити про завершення", – заявив прокурор.

За його словами, коли кримінальні провадження відкриваються на підставі заяв політиків, "дуже важко потім розслідувати і виходити на фінішну пряму".

"Але, я не кажу, що це неможливо", – зауважив Холодницький. Окрім того, він допустив повідомлення про підозру екс-нардепу Мартиненку, Кононенку, а також нардепу "Народного фронту" Сергію Пашинському.