Атака на Байдена? Зеленський здригнувся – Джо, ходи но сюди: Путін пішов ва-банк. Рішення є!

Останнім часом Путін веде брудну гру відносно Байдена. Зокрема, це помітили в Україні. Адже, наша влада постійно знаходиться на контакті з США і безпосередньо президентом, завдяки чому може попереджати про загрози, які може нести Росія та Путін зокрема, для США. І от зараз, схоже, російський президент кинувся безпосередньо на Байдена та задумав нову стратегію.

Так, відомо, що Володимир Путін заявив, що для Росії нібито буде краще, якщо на виборах у США переможе Джо Байден. Однак такі висловлювання можуть бути добре продуманою стратегією.

Про це розповів російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко, зауваживши, що Путін вміє обманювати людей. Тож слова про Байдена зовсім не є правдивими.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

«Не треба забувати, що за своєю першою базовою освітою Путін є бандитом, а за другою – ФСБшник. Він майстер вербування, обману. Тому це було такою операцією прикриттям свого партнера Трампа», – зауважив Яковенко.

Насправді у Росії всі раділи, коли Дональд Трамп знову з’явився на політичній арені та оголосив про свій намір ще раз стати президентом. Втім, розуміючи, що надмірна радість може завадити Трампу, Путін прийняв рішення провести операцію «Прикриття». Саме тому він сказав, що Росії нібито потрібен Байден.

«Це правильний спосіб ще більше «потопити» Байдена, сказавши про нього щось хороше. Якщо Путін хвалить Байдена, значить треба голосувати за Трампа – це така примітивна логіка», – зауважив Яковенко.