Атака на Харків! Росія вдарила “градами”: десятки загиблих і сотні поранених. Це жах. Смерть окупантам!

Харків окупанти обстріляли з Градів. Про це написав радник МВС Антон Геращенко у Facebook.

«Щойно масово обстріляли Харків з Градова. Десятки загиблих і сотні поранених! Цей жах має побачити весь світ! Смерть окупантам!», – написав Геращенко. 

Геращенко уточнив, що удар “Градами” по Харкову було завдано в районі вулиці Дерев’янка – за кілька кілометрів від його рідного дому.

Також Геращенко оприлюднив фото наслідків удару “Ураганами” або “Смерчами” в Харківові на вул. Клочківській, 197.

“Жінці відірвало ноги. Вмирає”, – написав він.

Окрім того у ЗСУ заявили, що в полон у Харкові більше брати не будуть, одразу вбивати.

Бачите москаля -нищіть, не беріть в живих, вони не варті жити

Уранці понеділка, 28 лютого, голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що в Харкові всю ніч відбивали наступ російських окупантів і знищували колони техніки на підходах до позицій. Нині місто повністю контролюється ЗСУ.

“Уночі відбивали ворожі напрямки по Чугуївсько-Роганському, Липецько-Циркунівському, Дергачівському та Білгородському напрямках”, – сказав голова ОДА.

Голова ОДА зазначив, що з 15:00 понеділка, 28 лютого, до ранку вівторка, 1 березня, на Харківщині запровадять комендантську годину. Голова ОДА запевнив, що ситуація контрольована. Боротимуться з диверсантами.

“Є велика кількість диверсійних груп. Тому комендантська година на Харківщині сьогодні розпочнеться о 15.00 годині – завершиться завтра о 6.00 ранку. Поставтеся із розумінням, це потрібно для нашої спільної безпеки”, – заявив він, звертаючись до жителів області.

Синєгубов запевнив, що ситуація на Харківщині повністю контрольована.

За його словами, 27 лютого вся техніка окупантів, яка зайшла у Харків, була знищена. Також понад 20 диверсантів були заблоковані у школі, їх знищили.

Синєгубов також повідомив, що місцева влада створює логістичний гуманітарний центр, тому що отримує багато гуманітарної допомоги від бізнесу.