Аваков розповів подробиці стрілянини у Мукачевому

Проти правоохоронців застосували гранатомет.
Внаслідок бою на вулицях Мукачевого наразі поранили сімох осіб і знищили два міліцейських автомобілі. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на сторінці у мережі Facebook, передає Корупція.Інфо із посиланням на Тиждень.ua

За його словами, наразі триває спецоперація із роззброєння злочинці, яких оточили та запропонували здатися.

Стрілянина сталася раніше.

«Застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних особи і трьох працівників міліції. Потерпілим надається необхідна медична допомога. Один потерпілий і один правоохоронець перебувають у важкому стані», – йдеться у тексті.

Міністр наголосив, що у разі відмови від здачі, до оточених застосують силу.

У свою чергу, на події відреагував президент Петро Порошенко. За інформацією прес-секретаря президента Святослава Цеголка, у Мукачевому є загиблі серед мирних громадян.

«Він (президент – Ред.) доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого. Держава повинна дати рішучу відсіч усім проявам бандитизму, де б вони не трапилися – сказав президент», – розповів Цеголко.

Як повідомлялося у ЗМІ, у Мукачевому сталася вулична стрілянина з пожежею на АЗС, є поранені. У подіях нібито беруть участь особи, які назвалися представниками «Правого сектора» з одного боку, і нардепа Михійла Ланя з іншого.