Авіації РФ кінець! ЗСУ обрубали крила: прямо на параді – У Кремля більше немає літаків!

Парад у Москві буде без авіації. Говорять, що погода погана, ось тільки сонце світить прямо Путіну в обличчя. Окупанти бояться зізнатися, що її повітряні сили розгромлені.

На параді побєдобєсія у Москві не буде повітряної частини буцімто через погоду. Про це повідомив “РИА-Новости” речник Кремля Дмітрій Пєсков.

На небі у Москві хмари, але минулі роки це не заважало їх розганяти напередодні побєдобєсія для “повітряної частини”. Так, у 2021 році на це витратили 417 млн рублів, передає Interfax

Щобільше РосЗМІ повідомляють, що повітряні паради скасували також у Єкатеринбурзі, Новосибірську, Самарі та Мурманську. У цих містах на небі ні хмаринки.

А отже у РФ просто вже немає авіації. І це грандіозна перемога ЗСУ.

Наразі відомо, що Українці знищили третину російської авіації.

Повітряним силам РФ завдали величезних втрат в Україні. Про це радник глави офісу президента Олексій Арестович заявив в ефірі “Фейгін Live”.

На його думку, Кремль не може загрожувати Заходу авіацією.

“Третина вже валяється розбита на території України. Все, що плаває і літає, буде знищено дуже швидко!” – сказав Арестович.

Від початку повномасштабної агресї проти України російська армія втратила 1145 танків, 158 гелікоптерів та 377 безпілотників.

Всі бачать, що Росія програла час та змінила тактику. Наразі у них є декілька сценаріїв розвитку, й головне для них зараз – це Донбас та посилення процесів на півдні й в Одесі, пише Павло Лисянський Директор інституту стратегічних досліджень та безпеки.

Але бліцкригу в них не вийшло, наразі значно на півдні та сході посилили лінії оборони. Подивіться, як тримається Сєвєродонецьк – Рубіжне – Лисичанськ, а Одеса та Миколаїв – ще більші міста.

Наразі Кремль намагається оновити склад створеної с Білоруссю Союзної держави. Нещодавно в Донецьку відбулася нарада секретаря Держради Союзної держави Росії та Білорусі Дмитра Мезенцева, заступника Адміністрації президента Росії Сергія Кирієнка, міністра освіти РФ Сергія Кравцова, секретаря генеральної ради партії “Єдина Росія” Андрія Турчака, за участю терористів Дениса Пушиліна та Леоніда Пасічника.

За отриманою інформацією джерел “Східної правозахисної групи” стало відомо, що президент Росії Володимир Путін може 9 травня оголосити про створення нової Союзної держави з входженням до її складу Абхазії, Південної Осетії та окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Кремль планує продати цю подію як можливу перемогу на пострадянському просторі та створення фактично нового СРСР. Саме тому зараз пропаганда Росії розкручує “новий символ” – бабусю із радянським прапором”. Створення Союзної держави може буде використане Путіним як глобальна перемога та зрушення.