Автора книги про Путіна знайшли мертвим

Одного з авторів книги "Корпорація: Росія і КДБ за часів президента Путіна" Володимира Прибиловського вже немає в живих.

Про це повідомив його колега і співавтор книги Володимир Фельштинський. Цю книгу надрукували англійською, голландською, португальською та польською язиках.

Вчений у своєму блозі не повідомив більш детальної інформації, окрім "був знайдений мертвим у своїй квартирі в Москві", передає Корупція Інфо

Володимир Прибиловський – російський публіцист, організатор руху "Субтропічна Росія", президент інформаційно-дослідницького центру "Панорама" і організатор і власник інтернет-видання "Антикомпромат". Він був затятим опозиціонером і у своєму діяльності прагнув розкрили негативні тенеднеціі сучасної політичної системи Росії.

У У 1995 році намагався пройти в Держдуму в списку "Партія любителів пива". ФСБ активно зайнялася їм після публікації на його інтернет-порталі розшифровок допиту у справі вбивства начальника Московського УФСБ Анатолія Трофімова та його дружини. Під час обшуку вилучили чернетки спільної книги з Фельштинським і його авторський рукопис "Соратники Путіна". Влітку їх віддали автору.

Прибиловський написав понад 40 книг. Також він відомий як автор звернення "Путін має піти".